Digitalno radno mijesto

Konferencijski sustavi, web kamere – kraljevstvo za USB kameru!

Konferencijski sustavi, web kamere – kraljevstvo za USB kameru!
Neka od najboljih rješenja u segmentu uredskog video-konferencijskog sustava srednje klase nalaze se u portfelju proizvođača Logitech koji vrijedi kao ponuđač bestbuy sustava i uređaja.

Rad i učenje na daljinu učinili su neophodnom svu opremu namjenjenu video konferencijama, video sastancima i slično.

Bez obzira na to da li su vaše potrebe svedene na standardnu USB video kameru ili za potrebe ureda trebate kvalitetniji sustav koji cjenovno i tehnički spada u „srednju klasu“ opreme koju za svoj rad može priuštiti prosječna hrvatska tvrtka, vrlo je vjerovatno da ćete često čuti objašnjenje da je oprema nedobavljiva, dobavljiva sa izuzetno produljenim i nesigurnim rokovima isporuke ili ćete u najmanju ruku biti „iznenađeni“ ponuđenom cijenom.

Trenutačno se tržište kreće na širokom valu. Na jednom kraju vala možete pribaviti robu po standardnim uvjetima na koje ste navikli, a na drugom je cijena za isti proizvod podignuta, često i više od 300 posto u odnosu na standardnu.

Malo starijim među vama će ove pojave biti jako poznate i neodoljivo će podsjećati na ekonomsku krizu u bivšoj državi sredinom osamdesetih, nestašice i galopirajuću inflaciju.

U ovom trenutku, sve osim konačnog rezultata, a to je nestašica robe, nije slično onodobnom trenutku, i to je činjenica koja nas može veseliti.

Kako u ovom trenutku na sreću po svih nas, život i poslovne aktivnosti nisu stale, potrebno je osigurati makar minimalne tehničke preduvjete za komunikaciju i koraboraciju putem internet veza.

Koristeći dugogodišnje poslovne veze naše skladište je uprkos svemu solidno popunjeno i u mogućnosti smo vam ponuditi tehnička rješenja za vaše potrebe komunikacije.

Više o tehničkim preduvjetima za ostvarivanje konferencijske veze, sustavima za osobnu ili pak grupnu komunikaciju možete saznati kontaktom na naš tim Projektne prodaje.

Pored distribucije video prikaza, poseban izazov pred konfiguracijom grupnih konferencijskih sustava predstavlja i kvalitetna distribucija tona za sve sudionike konferencijskog poziva.

Neka od najboljih rješenja u segmentu uredskog video-konferencijskog sustava srednje klase nalaze se u portfelju proizvođača Logitech koji vrijedi kao ponuđač bestbuy sustava i uređaja.

Logitech-ov sustav Group conference daje široke mogućnost kvalitetnog prijenosa audio-video sadržaja putem PTZ kamere visoke rezolucije koju je moguće koristiti montažom na zid ili jednostavnim postavljanjem na stol. Za distribuciju zvuka zaduženi su izuzetno kvalitetni sustavi stolnih mikrofona i zvučnika koje je moguće proširiti dodavanjem dodatnih mikrofona u svrhu kvalitetnije obrade zvuka u prostoriji. Proizvođač ovaj sustav predstavlja kao proizvod koji je idealan za manje konferencijske prostore i skupine od 10-20 ljudi koji prisustvuju skupu.

Kako nam slika govori više od napisanog, pogledajte kratki video uradak o tome kako u praksi izgleda video konferencijski sustav Logitech Group.

Više na temu video konferecijskih sustava, cijene, usluge montaže i podešavanja saznajete u direktnom kontaktu sa našim timom projektne prodaje.

Telefon: 023 321-497

Mail: prodaja@reem.hr

Kontaktirajte nas