Generalno

Donacija informatičke opreme za školu u Nigeriji

Donacija informatičke opreme za školu u Nigeriji
Ponekad je dovoljan jedan telefonski poziv da se stvari zakotrljaju u dobrom smijeru..

Vjerujem da u moru svojih briga često pomislite da je život koji živite opterećen mnogobrojnim teškim i nepremostivim problemima i poteškoćama.

Zaista, to i nije daleko od istine, ali, usprkos svemu, standard koji živi naše društvo svjetlosnim je godinama daleko od siromaštva i problema kojih žive mnogi na ovoj našoj kugli.

Da ne duljimo, naša je tvrtka odlučila odgovoriti na poziv volontera iz Humanitarne udruge Brižna srca te donirati informatičku opremu za potrebe opremanja škole u Nigeriji.

Tom smo prilikom uz pomoć naših poslovnih partnera prikupili i reparirali 10 stolnih i prijenosnih računala, opremili ih LCD monitorima, nadogradili ih SSD i RAM memorijom te operativnim sistemom Win10pro kakav i sami koristimo u svakodnevnom poslovanju.

Naša je želja bila poslati u potpunosti ispravnu i kvalitetnu opremu, te smo na tome ustrajali do kraja. Krajnji rezultat je, prema riječima naših tehničara, oprema kakve se nebi posramile ni mnoge tvrtke u našem gradu.

Paketu opreme dodali smo još i paket kvalitetnih mrežnih uređaja i opreme, projektor sa svim pripadajućim spojnim kablovima, te tri robusna mrežna MFP uređaja za ispis, scaniranje i kopiranje.

Nije da se hvalimo, zadovoljni smo što smo uspjeli pomoći.

Akcija gradnje i opremanja škole još uvijek traje te su o tome izvještavali mnogi mediji u našoj zemlji.

Možeš li pomoći, kontaktiraj :

HUMANITARNA UDRUGA BRIŽNA SRCA

Gđa Mirta Tomas

Email: mirta61@gmail.com

Tel: 091 753 7553

Pročitajte tekst na portalu E-zadar

Facebook stranica udruge BRIŽNA SRCA

Kontaktirajte nas