Hardware as a service/najam

Postoje li printeri koji ne troše toner ili boju?

Postoje li printeri koji ne troše toner ili boju?
„Možete li nam ponuditi printer koji ste dali mom prijatelju, taj je super, jer od kada ga ima, nikad nisu mijenjali toner ?“

Upit je, morat ćete priznati, pomalo čudan, ali ne možemo reći da je sasvim „van pameti“.

Prosječni uredski pisači/printeri imaju tonere malog kapaciteta. Ako ste sreće, jedva možete ispisati 1000-2000 stranica. Spadate li u one koji dnevno ispišu velik broj dokumenata, zamjena tonera ili tinti je redoviti posao, baš kao i briga o njenoj pribavi.

Stoga i ne čudi upit koji sam primio ovih dana, upit za printer koji ne troši toner.

Naravno, za one malo manje upućene, takvo nešto ne postoji u segmentu uredskog printa, ali, sasvim je sigurno da postoje uređaji koji potrebu za zamjenom tinti ili tonera imaju jako rijetko.

Kako je to moguće?

Odgovor na ovo pitanje je u osnovi vrlo jednostavan. Naši profesionalni uređaji za najam opremljeni su tonerima i spremnicima boje izuzetno visokog kapaciteta, do te mjere da korisnik ima impresiju da je toner njegovog printera „nepotrošiv“.

Muči li vas česta zamjena tonera, spori i loši uređaji, cijena ispisa uz orginale, ili pak loša kvaliteta zamjenskih tonera, mislim da je vrijeme da upoznate našu seriju pisača „koji ne troše toner“.

REEM ELECTRONIC – kuća u kojoj stanuju printeri koji ne troše toner

Naši printeri u akciji ..

Bolji printeri u živo..

Kontaktirajte nas