Hardware as a service/najam

Želite li vidjeti i isprobati printere prije kupnje ili najma?

Želite li  vidjeti i isprobati printere prije kupnje ili najma?
Za vas smo pripremili cijeli niz novih ispisnih uređaja namjenjenih našoj usluzi najma (REEM HAAS) koji su u potpuno funkcionalnom stanju, mogu se vidjeti, isprobati u radu..

Računalnu opremu najčešće kupujemo na osnovu tehničkih specifikacija objavljenih od strane proizvođača ili trgovca, ponekad i na osnovu fotografije ili filmića sa web-a.

Ne jednom sam imao prilike čuti da je korisnik na neki način razočaran, ne funkcionalnošću proizvoda, ne brzinom i specifikacijama, nego banalnim detaljima poput dimenzija, boje, dizajna i slično.

Činjenica je da su ti uredski strojevi dio naše svakodnevnice, da ih gledamo i pored istih boravimo više od pola našeg aktivnog radnog dana.

Zaista, nije glupo tražiti da nam ti uređaji budu oku ugodni, da ne strše previše, da nisu preglomazni, da ne proizvode buku u radu, da ne šire neugodne mirise pri radu, jednom riječju, da su nam po volji..

Upoznao sam dosta ljudi koji nemaju mogućnost vizualizirati neki objekt na osnovu fotografije i dimenzija sa skica. Koliko god se trudili, oni jednostavno nemaju percepciju prostora.

Ako i vi spadate u takve, sigurno ste u više navrata negodovali jer vam je isporučeni uređaj bio neodovarajući za vaše pojmove estetike, funkcionalnosti ili tome slično.

Za vas smo pripremili cijeli niz novih ispisnih uređaja namjenjenih našoj usluzi najma (REEM HAAS) koji su u potpuno funkcionalnom stanju, mogu se vidjeti, isprobati u radu te na taj način možete detektirati da li pojedini uređaj pored onih tehničkih, samo nama znanih pojmova, zadovoljava i one druge, vama puno bitnije karakteristike, poput dizajna, dimenzija i buke koje proizvodi u radu.

Zaista će nam biti drago da nas posjetite u prostorima naše tvrtke te da uz prethodni dogovor saznate sve što ste željeli znati o cjelokupnom poslovnom procesu najma pisača i sve benefite koje donosi.

Za vašu informaciju, više pojedinosti možete pročitati na našim stranicama REEM Haas/ najam uređaja. Za one malo manje strpljive i željne direktnog kontakta, preporučam poziv na naš broj Projektne prodaje: 023 321497 ili na mail

prodaja@reem.hr

Orginalan toner= vrhunska kvaliteta ispisa=povoljnja cijena=REEM NAJAM I SERVIS PRINTERA

Kontaktirajte nas