Prodaja opreme & software

Brother pisači - mobilni print naljepnica

Brother pisači - mobilni print naljepnica
Ako se za neke druge proizvođače može reći da zauzimanju veći udio tržišta prodaje na području uredskih pisača, sasvim je sigurno da je Brother tržišni lider na području pisača za labeliranje.

Ako ste ikada bili u prilici kreirati veći broj naljepnica kojima je trebalo označiti pojedine uređaje i procese, sasvim sigurno ste se našli u neprilici.

Print naljepnica sam po sebi nije problematičan, ali poteškoće nastaju onog trenutka kada imate velik broj ponavljanja iste ili slične radnje.

Dobar primjer kojim bi opisali takav posao je označavanje utičnica unutar neke računalne ili električne mreže.

Danas, čak i prosječna računalna „mrežica“ ima više od 60 priključaka. U praksi to znači da tehničari moraju kreirati najmanje 60 naljepnica, često i na obje strane.

Koristite li tehniku printanja na laserskom pisaču, a zatim i škare kojima ćete oblikovati naljepnice na prihvatljivu dimenziju, sasvim sigurno je ispred Vas jako puno neproduktivnog posla.

Pored svega, tako izrađene naljepnice neće biti UV zaštićene, a često ne možete birati ni boju printa.

Trebam li pitati imaju li tako izrađene naljepnice zaštitu od abrazije, visoke temperature, izbjeljivanja, djelovanja kemikalija i vode?

Dodamo li tome da ih morate pripremiti u uredu prije kretanja na „teren“, to u praksi znači da svaka pogreška u koracima donosi ponovni odlazak na lokaciju.

Brother label pisači

Može li bolje, lakše i brže od navednog?

Naši tehničari i inženjeri, kao i veliki broj kolega u zemlji i svijetu, u tu svrhu koriste ručne prijenosne pisače naljepnica japanskog proizvođača Brother.

Ako se za neke druge proizvođače može reći da zauzimanju veći udio tržišta prodaje na području uredskih pisača, sasvim je sigurno da je Brother tržišni lider na području pisača za labeliranje.

Pored isporuke izvrsnih pisača, Brother isporučuje i veliki izbor naljepnica za iste pa su moguće varijante različitih širina, boja i vanjske zaštite (UV zaštita).

Naši Brother pisači će Vam sasvim sigurno olakšati rad ukoliko ste:

-električar/ instalater električnih/računalnih i telekom mreža

-računalni stručnjak

-instalater vodovodnih/plinskih sustava

-mehaničar/elektromehaničar/autoelektričar/brodski mehaničar/električar i sl.

- ili hobi majstor koji cijeni uredno i dobro napravljen posao

Nije nužno da svaki posao započinjete od nule. Ponekad je lakše „kopirati“ profesionalce i odabrati njihov alat. Brother ručni label pisači sasvim sigurno su odličan izbor.


Za pomoć u izboru uređaja za Vaše potrebe kontaktirajte naš tim Projektne prodaje. Svi dobavljivi uređaji, potrošni materijal i ovlašteni Brother servis, na dohvat su ruke!

mail: prodaja@reem.hr

tel 023 321-497 

Kontaktirajte nas