Prodaja opreme & software

Svaki laptop je specifičan, kao i Vaš posao!

Svaki laptop je specifičan, kao i Vaš posao!
Pronalazimo idealna tehnička rješenja za vaše poslovne potrebe. Nalazimo laptop računala koja u potpunosti odgovaraju zahtjevima vašeg poslovnog okruženja.

„Lijepih“ laptop računala je sve više na tržištu, proizvođači se utrkuju da vanjštinom privuku kupce, tj. Vas. Iako držimo da je lijep vanjski izgled poželjan jer govori i o trudu koji je uložen u izradu uređaja, korištenje skupljih materijala mu daje povećanu čvrstoću i govori o samom rangu kojem stremi pojedina serija uređaja, ipak vanjski izgled nije propusnica za sve vaše potrebe koje uređaj treba zadovoljiti.

Razlikuje li se vaše radno okruženje od klasičnog, univerzalnog radnog mjesta?

Trebate brži procesor, više prostora za pohranu podataka, dodatnu podršku grafičkim i matematičkim procesima, kombinaciju svega navedenog uz produljeno jamstvo i nadzor uređaja?

Ukoliko vaše potrebe nadilaze „konfekcijska“ računala iz nižeg tehničkog razreda, nužno je prije odabira adekvatnog uređaja izvršiti analizu vaših tehničkih potreba, analizirati potrebe software-a koji planirate koristiti, te zatim odabrati model računala koji odgovara svemu navednom ali i vašim financijskim mogućnostima.

Kupnja, kupnja uz financiranje, najam, najam uz nadzor i održavanje, samo su neke od opcija koje možemo ponuditi.

Obratite nam se s povjerenjem!

Vaš REEM tim pojektne prodaje

Kontaktirajte nas