Usluge i servis

Servis laptopa/ prijenosnih računala u Zadru

Servis laptopa/ prijenosnih računala u Zadru
Promjena u načinu korištenju prijenosnih računala nažalost uzima svoj danak, pa je dobar dio kvarova koji se pojavljuju u korištenju nastao kao posljedica modernog načina života.

Prijenosna računala ili laptop računala, kako ih najčešće nazivamo u svakodnevnom govoru, sve su češće osnovni alat zaposlenika u poslovnom svijetu. Davno su iza nas vremena kada je prijenosno računalo bio svojevrsni statusni simbol, gotovo uvijek rezerviran za radni stol „šefa“.

Nažalost, velika većina tih prvih prijenosnih računala služila je kao ukras na stolu, zamjenjujući enciklopedije i biblioteku „na metre“ u uredima dužnosnika i upravitelja.

Vremena su se promjenila, nove generacije koriste i tretiraju laptop računala na onaj casual način kako je to prikazano u reklamama, prave im društvu u fotelji, u kafe baru, na plaži, ali i na dosadnim poslovnim sastancima i u krutim uredskim prostorima.

Promjena u načinu korištenju laptopa (prijenosnih računala) nažalost, uzima svoj danak, pa je dobar dio kvarova koji se pojavljuju u korištenju nastao kao posljedica modernog načina života.

Puknuti display paneli ( naši bi rekli, ekrani), puknuti nosači ekrana, puknute plastike kućišta, zaprljani i prašinom zatrpani ventilacijski otvori, dobrim su dijelom rezultat mobilnog načina života, prenošenja s mjesta na mjesto, te sukladno tome i padova uređaja koji se događaju tijekom korištenja.

Posljedica istih mogu stvarno biti fatalne po uređaj, te moramo reći da umnogome ovise o sreći korisnika, ali i o kvaliteti „ranjenih uređaja“.

U svakom slučaju, ukoliko Vaš uređaj nije za direktan otpis nakon kvara, za servis laptopa trebate stručnu osobu koja će izvršiti stručnu detekciju kvara, napraviti ponudu, te u konačnici i otkloniti kvar na uređaju.

Servisa prijenosnih računala, laptopa ili notebook-a ne nedostaje na našem području.

Naravno, kvaliteta dobivene usluge, znanje i iskustvo zaposlenika, certificiranost za servisiranje određenih proizvoda, najčešće nije usporedivo sa reklamama koje ste pročitali.

Kako naša tvrtka nastoji promovirati pozitivna dostignuća koja nas diferenciraju od konkurencije, htjeli bi naglasiti sljedeće činjenice:

  • Servisom laptop računala na širem području grada Zadra bavimo se od pojave prvih prijenosnih računala u našoj zemlji (više od 20 godina)
  • Servisne usluge pružamo kao ovlašteni servis najzastupljenijeg proizvođača prijenosnih računala u RH – ovlašteni smo servis za HP prijenosna računala
  • Naši djelatnici se redovito educiraju i certificiraju za servis najnovijih modela računala
  • Dobava rezervnih djelova za prijenosna računala je moguća po narudžbi za svaki specifični dio koji zatrebate, u kratkom roku
  • Raspolažemo velikim brojem rezervnih djelova za promptni servis
  • Za isporučene usluge izdajemo račun, na rezervne djelove i rad dajemo jamstvo
  • Na servis prihvaćamo prijenosna računala u jamstvu i van njega, sa cijele teritorije RH

Nije zgorega napomenuti kako za smo u mogućnosti ponuditi usluge ugovornog održavanja za tvrtke koje imaju veći broj uređaja, te žele osigurati višu razinu kvalitete servisne usluge.

Ugovorno održavanje IT opreme

Za poslovne subjekte koje trebaju specifične prijenosne uređaje, nudimo mogućnost konfiguriranja uređaja po zahtjevu, te najam istih kroz naš sustav REEM DaaS koji uključuje top uređaje i našu uslugu servisne potpore.

REEM DAAS/ NAJAM RAČUNALNE OPREME i prednosti koje donosi

Za sva pitanja vezana za servis prijenosnih / laptop računala (notebook računala) u Zadru ili u ostalim gradovima na teritoriji RH, obratite nam se s punim povjerenjem.

Naši timovi su Vam na raspolaganju na sljedećim kontakt adresama :

servis@reem.hr

prodaja@reem.hr

tel 023 321 497

Kontaktirajte nas