Digitalno radno mijesto

Predstavljamo mobilni multifunkcijski videokonferencijski sustav

Predstavljamo mobilni multifunkcijski videokonferencijski sustav
Pojedinačne PC kamere, kamere na laptop računalima, zvučnici, a posebno mikrofoni na navedenim uređajima, nisu adekvatan odgovor na zahtjev kvalitetnog konferencijskog prijenosa slike i zvuka. Kako riješiti problem?

Što je u paketu? (Instant odgovor za nestrpljive)

-Multifunkcijski display velikog formata (50-65“)

-Pokretni stalak sa kotačićima

-Poslovni videokonferencijsi sustav za dvorane do 15 sudionika (kamera visoke rezolucije sa mogućnosti rotacije i podešavanja prikaza, zvučnik za kristalno čist zvuk konferencije, osnovni te dodatni mikrofoni koji omogućuju svim sudionicima sastanka aktivno sudjelovanje, uz odličnu čujnost i vidljivost u oba pravca ( vaša lokacija-klijent)

-računalo za nesmetano održavanje prezentacija, edukacija i podršku videokonferenciji

-software po izboru klijenta (Zoom,skype, Microsoft Teams, itd..)

-Smart TV prijemnik

-Interaktivni ekran *** opcija umjesto smart TV uređaja

Kome je namjenjen sustav

-poslovnim korisnicima koji trebaju uređaj za prezentaciju sadržaja: (npr.otvaranje ponude pri javnoj nabavi, internoj edukaciji, izvedbama prezentacija putem Powerpoint software-a, prezentacijska površina za gostujuće djelatnike pri čemu oni donose vlastita računala, itd..)

-korisnicima koji imaju potrebu za grupnim konferencijskim sustavom ( više osoba okupljenih oko konferencijskog stola sudjeluje na on-line konferenciji, sastanku ili prezentaciju uz mogućnost aktivnog sudjelovanja slikom i zvukom

Video konferencijski uređaji te prateći software postali su sastavni dio naših poslovnih i privatnih života.

Ono što se godinama polagano sramežljivo „kotrljalo“, eruptiralo je dolaskom nama omražene pandemije i „mjera“ koje su pratile svaki naš poslovni i privatni korak.

Odlaske na poslovne sastanke, kongrese i sajmove, zamjenile su on-line prezentacije, Skype sastanci, Zoom učenja i slično.

Na sreću, polagano dolazi do normalizacije poslovnog života, ali promjene kojima smo svjedočili ostati će trajna „posljedica novog vremena“ koji uključuje on-line poslovni život u svim njegovim pojavnim oblicima.

Što to znači u praksi

Vjerujem da će tvrtke nastaviti koristiti znanje, vještine i opremu povezane sa on-line komunikacijom, stečenu prilikom prethodnog razdoblja.

Također, vjerujemo da će narasti potreba za skupnim on-line sastancima koji su tijekom pandemije izbjegavani, kao i boravak više osoba u jednom prostoru.

Doživimo li promjene u zdravstvenom okruženju koje će dozvoliti okupljanje zaposlenika za zajedničkim konferencijskim stolom, neminovno se postavlja pitanje opreme koja je primjerena

kvalitetnom prijenosu zajedničke slike i zvuka prema drugim sudionicima konferencije.

Pojedinačne PC kamere, kamere na laptop računalima, zvučnici, a posebno mikrofoni na navedenim uređajima, nisu adekvatan odgovor na zahtjev kvalitetnog prijenosa slike i zvuka.

Naš mobilni multifunkcijski videokonferencijski sustav uspješno savladava sve pred njega postavljene izazove, pružajući dodatnu vrijednost u svakodnevnom poslovanju, omogućujući izvođenje edukacije, video konferencije, audio vizualnih prezentacije, te prijenosu TV sadržaja ako je potrebno.

Želite li testirati naš sustav u realnom radnom okruženju, slobodno nas kontaktirajte kako bi u direktnom kontaktu uvidjeli sve njegove prednosti i mogućnosti implementacije u vaš poslovni sustav.

Kontaktirajte nas