Prodaja opreme & software

Kao nikada do sada, uspješnost poslovanja ovisi o naprednoj, kvalitetnoj i nadasve pouzdanoj informatičkoj infrastrukturi.

Odjel prodaje REEM ELECTRONIC-a 

kreira iznimno prilagodljiva, tehnološki napredna, efikasna, ekonomski i ekološki prihvatljiva rješenja za naše poslovne i privatne korisnike.

Koristeći nove tehnologije, uvažavajući prikupljeno poslovno i životno iskustvo te stručnost naših djelatnika, u mogućnosti smo ponuditi sustave koji su laki i jednostavni za korištenje, brzi i efikasni.

Naših 25 godina poslovanja u informatičkoj branši rezultiralo je partnerstvima sa vodećim svjetskim tvrtkama i njihovim zastupnicima u RH. Zahvaljujući toj činjenici te konstantnim naporima na edukaciji svih djelatnika, nastojimo pravovremeno osigurati najbolja rješenja i proizvode koji će pomoći našim klijentima u njihovim naporima da budu konkurentni na tržištu.

Našim poslovnim i privatnim klijentima osiguravamo kontinuiranu savjetodavnu i stručnu podršku te na taj način gradimo kvalitetan odnos na vašem i našem putu prema poslovnom uspjehu.

Bez obzira da li ste početnik ili već iskusan poduzetnik koji treba iskorak u poslovnim aktivnostima, nazovite nas kako bi našim iskustvom pomogli vašim poslovnim koracima prema izvrsnosti.

Sigurni smo da možemo ponuditi idealan uređaj, software ili poslovni sustav za vaše potrebe, bilo da se radi o računalima, prijenosnim računalima, serverima, sustavima za pohranu podataka, ispisnim uređajima i sustavima, itd., naši djelatnici vam stoje na raspolaganju za savjet, prodaju, najam, instalaciju i dugoročnu brigu o isporučenoj opremi.

Kontaktirajte nas

Aktualno

Tehnološki trendovi, posebne ponude, osvrt na stanje na IT tržištu, mali (ali jako korisni) savjeti, najava novih uređaja i puno jako zanimljivih tema...