Naslovna -

Hardware as a service/najam

Najam Informatičkih rješenja po mjeri

REEM ELECTRONIC nije krojačka radionica, kako bi mogli pomisliti na osnovu naslova, ali se ponosimo našim „krojačkim umijećem“ stvaranja informatičkih rješenja koja uključuju razne segmente našeg djelovanja:

  • računalnu opremu širokog spektra
  • aktivnu i pasivnu mrežnu opremu, instalacije i održavanje iste
  • software-ska rješenja širokog spektra
  • elektroničku opremu iz audio i video segmenta
  • projektiranje, isporuku, instalaciju, i testiranje rješenja koja se ne mogu svrstati ni pod jednu od navedenih kategorija ali su zastupljeni u svakoj od njih, na neki način.

Kupiti ili unajmiti/pitanje je sad?

Naš je posao predložiti tehničko rješenje, naš je posao izvesti zamišljeno do kraja procesa stvaranja, naš je posao održavati sve izvedeno, a da li je za Vas bolje kupiti ili unajmiti naša rješenja je odluka koju ćete donijeti sami nakon što sagledate sve segmente naše ponude.

Uz našu pomoć! Odluka ostaje na vama!

Bez obzira koju odluku donijeli, naš stručni tim vam stoji na raspolaganju u postupku „uzimanja mjera“,“krojenja“ i „popravaka“ kada jednom „odijelo postane pretijesno“.

Želimo s Vama skrojiti mnoga „odijela“ tijekom poslovnog života vašeg projekta i biti uz vas u rastu i razvoju!

Kontaktirajte nas

Aktualno

Tehnološki trendovi, posebne ponude, osvrt na stanje na IT tržištu, mali (ali jako korisni) savjeti, najava novih uređaja i puno jako zanimljivih tema...
Mora li printer u najmu biti glomazan?
Ne printate li velike količine dokumenata (pre) veliki printeri vam definitivno ne trebaju ! Osim što zauzimaju previše prostora, buče, imaju značajnu potrošnju električne energije, proizvode neugodan miris.. Postoji li učinkovito rješenje za ovaj problem?
Pročitaj više