Usluge i servis

Računalne mreže i mrežna oprema

Računalne mreže i mrežna oprema
Aktivna oprema HPE nam se u dugogodišnjoj eksploataciji pokazala izuzetno kvalitetna i pouzdana, sa izuzetno kvalitetnom servisnom potporom, jamstvom koje nadilazi većinu opreme u istom tehničkom i cjenovnom rangu...

Ako ste u potrazi za tvrtkom koja će biti u stanju osmisliti i projektirati vašu računalnu mrežu, bez obzira da li se radi o bežičnoj ili žičnoj izvedbi, tvrtki koja će certificirati izvedeno stanje te isporučiti i ugraditi kvalitetnu aktivnu i pasivnu mrežnu opremu:

Računalne mreže, aktivna i pasivna oprema, instalacija, certifikacija

Naši poslovni napori su uglavnom usmjereni ka poslovnim subjektima i njihovim potrebama, što uvjetuje aktivnu opremu kakvu nećete pronaći na policama supermarketa ili prodavaonica računalne opreme.

Ugovorno održavanje većeg broja tvrtki, posebno njihovim računalnih mreža, iziskuje i solidno popunjeno skladište aktivne i pasivne mrežne opreme.

Ugovorno održavanje

Naš dugodišnji izbor su switch uređaji tvrtke HPE –Hewlett Packard Enterprise, ponekad i pod oznakom Aruba, nakon spajanja ove dvije tvrtke.

Tim koji pobjeđuje se ne mijenja.

Aktivna oprema HPE nam se u dugogodišnjoj eksploataciji pokazala izuzetno kvalitetna i pouzdana, sa izuzetno kvalitetnom servisnom potporom, jamstvom koje nadilazi većinu opreme u istom tehničkom i cjenovnom rangu. Iz tog razloga temeljimo i naš optimizam vezano za svu HPE opremu koju ćemo instalirati na novim mrežnim mjestima ili pri rekonstrukciji postojećih.

Pasivna mrežna opreme

Pored aktivne opreme proizvođača Hpe, nudimo i bežičnu mrežnu opremu Ubiquity, komunikacijske ormare Triton, opremu za ormare, patch panele cat5e/6e, razne utičnice, kablove, patch kablove..

Ukoliko imate potrebu nabave i održavanja računalne mrežne opreme, jedan od načina pribave je i naša REEM/DAAS, usluga nabave računalne opreme uz ugovoreno održavanje.

REEM DAAS/ NAJAM RAČUNALNE OPREME

Svaka nova mreža, svijet je za sebe!

Kontaktirajte naš tim projektne prodaje kako bi iznašli najbolje rješenje za vaše potrebe:

Mail: prodaja@reem.hr

Tel: 023 321 497

Kontaktirajte nas